Wednesday, 24 October 2012

Fact about girls !

Posted by Amalia Nazir at 06:19
Reactions: 
Hahaha soob ! Assalamualaikum ! u know what the fact of girl ? hahaah for the guy yang yelah tgh having a crush of someone.. mesti always tertanya.. apa perempuan suka ? apa taste perempuan and lain lain...
okay mybe ni tak lah sebijik bijik nya la.. but i was telling you guys about the fact yang perempuan suka...

nampak sangat menipulah kalau perempuan tak suka lelaki hendsome.. (dohhh i pun cegitu gak okay !) eh butt biar tak hendsome asalkan muka ala ala taylor lautner ke... max schenieder ke... ahaks !
bak kata orang perempuan lah ! takpela tak hendsome pun takpe, asalkan comel and ada style !!

and lelaki kenalah ada sikap gentleman sedikit (walaupun sedikit) u know, tak salahkan kalau lelaki lelaki ni nak menghormati perempuan... yelah manalah tau kan... esok lusa dapat masuk !

pendapatan yang tinggi !.. the fact of girl ! tak semua perempuan  mata duitan okay or materialistic.. tapi kalau lelaki tu takde duit macam mana nak menjamin masa depan ? ye idok ? u know.. kalau lelaki tu kaya SEMATA MATA duit mak bapak.. baik tak perlu kan ? i mean korang kena ada kerja yang tetap pun sudahla...

eh guys, ! korang suka tak kalau perempuan cakap macam ni "saya suka sangat menunggu.. suka gila to the max !" hah tru maksudnya, perempuan ni tak suka menunggu, dia tgh perli korang lah tu ! so.. jangan  buat perempuan tertunggu okay !

korang kenalah seorang yang pandai !, walaupun sedikit ! but at least korang kenalah pandai ! perempuan suka kat lelaki pandai tau !

perempuan suka kat lelaki yang banyak cakap ni.. so bila jumpa korang punya crush tu.. janganlah cakap sepatah dua kata je okay !

0 comments:

Post a Comment

 

Am Nazir Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review